За Нас

Фирмата ни се занима с извършване на професионална Пътна Помощ за района на гр.пловдив,АМ Тракия и цялата страната. Ние сме специализирана фирма за професионално извършване на услугата Пътна Помощ като нашата мисия е да ви предоставим най-добро обслужване и бързо решение на вашият проблем.

Ние сме фирма за Пътна Помощ, работеща на територията на Пловдив и Цялата Страна. Ние извършваме превоз на всички видове леки, лекотоварни автомобили, земеделска и строителна техника. От първостепенно значение в нашата работа е сигурността на Вашия автомобил и затова винаги подхождаме отговорно при осъществяване на всички репатрирани МПС-та.

Нашата цел е да предоставим най-удобния превоз на своите клиенти, като се съобразяваме с техните желания и възможности. Ето защо осъществяваме услугата Пътна Помощ на различни по обем и тонаж Автомобили и Машини за Стройтелството и Селското стопанство.

Извършваме професионална пътна помощ с професионална техника която гарантира извършване на услугата без проблемно за вас и вашият автомобил .Фирмата ни е одобрена и лицензирана от “Агенция Пътна Инфраструктура“ и „Автомобилна Администрация“

Клиентите и партньорите ни могат да разчитат на нашите услуги 24часа/7 дни в седмицата.

Благодарение на нашият професионализъм, си създадохме значителен брой лоялни клиенти, които могат да разчитат на нас по всяко време от  денонощието. Добре свършената работа и бързината са само част от причините, поради които те ни предпочитат.