Денонощен Автосервиз Пловдив +359 886 85 85 07

денонощен автосервиз и денонощна пътна помощ 0886 85 85 07
  • Денонощен Сервиз за Клиенти на Пътна Помощ Car4help  е на правен за всички който им се наложи да ползват услугите ни в късните часове и почивни дни.  Ние предлагаме висококачествена и бърза реакция след приемане на вашето повикване. За нас  Клиентът е преди всичко, както ще се уверите и сами. Ние работим на територията на Пловдив град и областта, като сме готови да се отзовем на повикванията до 20мин.

  • В нашия денонощен сервиз за клиенти на пътна помощ Car4help  ще се доверите на най-доброто и професионално отношение предлагано в този бранш услуги.Не пишем всичко това, за да си правим реклама, а защото към днешна дата имаме хиляди  клиенти който са оценили нашите денонощни услуги с висока оценка.

 

  • Ремонт на двигатели, ремонт на купе, ремонт на ходова част, ремонт на спирача, охладителна и електрическа система. Разбира се, при нас можете да се възползвате от диагностика на автомобили, четене на живи данни, откриване и коригиране на грешки.

 

  • Основната причина да се насочите към денонощните ни услуги, че ние Ви предоставяме спокойствие. За нас е важно да се почувствате по-добре, когато по време на път се случи нещо с вашият автомобил ние ще го репатрираме до нашият сервиз и ще отстраним проблема

 

  • За всички наши клиенти на който автомобила не може да бъде поправен веднага поради сериозността на установения проблем разполагаме с заместващи автомобили /Рент а Кар/  с който може  да продължите за там където сте тръгнали.